Bestille fliser

Flisene bestiller du ved å sende oss en e-post til hello@trewerk.com eller ring oss på

+47 22 12 05 15.


Vennligst les kjøpsinformasjonen under før du bestiller. Dette gir svar på spørsmål om hvordan du bestiller, gjeldende priser, veiledning for montering og vedlikehold, og vilkår og levering.Finner du fortsatt ikke det du leter etter? Ta kontakt, så hjelper vi deg videre!

Priser

Alle priser er i NOK og er inkl. mva. Fraktkostnad tilkommer ved sending.


T2 (0,97 m2, sett med 20 fliser) - 3 290,-
T3 (0,97 m2, sett med 30 fliser) - 3 290,-
T4/ T5 (0,2 m2, sett med 12 fliser) - 1 590,-
T8/ T9 (pr.stk. ) - 150,-
Prøvesett (5 fliser, en T3 av hver tresort) - 600,-
Enkeltprøve (T3, valgfri tresort) - 150,-


Kundetilpasset mønsteroppsett er inkludert ved bestilling.

Montering


Vi anbefaler å bruke fagfolk og riktig utstyr ved montering av våre interiørfliser. Rådfør deg med din profesjonelle håndverker eller ta kontakt med oss ​​for anbefalinger.Slik går du frem:1 - Sjekk at leveransen har kommet frem hel og uten transportskader. Kontroller at varene er slik som i bestillingen. Ta kontakt ved skader eller mangler.2 - La flisene akklimatisere i emballasjen i minst 48 timer før du pakker opp. Plassere esken i riktig miljø, i et rom som holder ca. 20 grader og har en normal luftfuktighet (40-60%). Pass på at flisene ikke lagres i kalde eller varme miljø da det kan påvirke materialene.3 - Spør din fagforhandler om riktig lim til din vegg. Du vil trenge et høyelastisk lim som egner seg for liming av treprodukter på vertikale flater. Bruk et lim som hefter godt og raskt for å sikre at den limte flisen holder seg på plass samtidig som du har tid til å gjøre justeringer underveis i monteringen.4 - Veggen du skal montere flisene på må være så slett som mulig og uten ujevnheter som sprekker og hull. Dette er svært viktig for et godt resultatet. Flaten du legger flisene mot bør være i vater. Bruk laser eller lignende, og monter midlertidige støttelister om nødvendig.5 - Planlegg mønsteret du vil legge og sjekk at flisene passer sammen slik du har tenkt. Sørg for at du har alt nødvendig utstyr. Legg en plan for hvor du vil starte og gjør nødvenige oppmålinger.

Flisene er i heltre og kan ha ulikheter i farge og struktur. Fordel gjerne flisene utover på forhånd og tilpass plassering for ønsket oppsett/uttrykk. 6 - Trenger du å tilpasse noen av flisene kan du bruke en bordsag/fusesag med et nøyaktig styringsanlegg. Husk nytt eller nyslipt blad i hardmetall og ta nødvendige sikkerhetshensyn.7 - Montere flisene ved å påføre lim på baksiden av flisen, punktvis eller som en sammenhengende streng, plasser på riktig sted og press lett. Juster om nødvendig, og legg på mer lim ved behov. Det kan legges på mer lim for å kompensere for mindre ujevnheter.8 - Flisene er oljet på fremsiden og tåler lett sprut fra vann og fett. Som for andre fliser må du passe på at underlaget er egnet og tilstrekkelig forbehandlet for å møte krav til overflaten for øvrig. Skal flisene legges i sprutsoner, som bak servant, anbefaler vi at du sikrer at fukt ikke kommer til i sprekker for eksempel ved å legge en tynn silikonfuge rundt den enkelte flis underveis i monteringen. Legg gjerne flisene kant i kant uten synlig fug for et helhetlig design.9 - Avslutt med å fuge ned mot benkeplaten, evt. også rundt det ferdige oppsettet av fliser, om ønskelig.10 - Vi anbefaler å olje flisene når du har fått de opp på veggen for bedre beskyttelse, men det er lurt å vente en dag etter montering slik at limet har herdet. Når du har påført oljen skal den ligge på i inntil 15 min. før du tørker den helt av, til overflaten igjen kjennes tørr ut. Husk at filler og utstyr brukt til olje er brannfarlig avfall og må destrueres deretter. Beskytt overflaten til oljen er ferdig herdet (1-2 uker). Se også produktet for veiledning eller kontakt oss for råd.Monteringsanvisning og flere tips følger med i leveransen.

Vedlikehold

Trewerk® interiørfliser er ment for montering på vegg. De kommer ferdig overflatebehandlet med treoljer av høy kvalitet som legger tilrette for at produktene kan holde en lang levetid med lite behov for vedlikehold og samtidig ivaretar miljøet i rommet.


Unngå sprut og fukt de første to ukene. Flisene tørkes av med en ren microfiberklut for daglig rengjøring. Om nødvendig kan en lett fuktig klut brukes. Vi kan levere egne såper hvis du trenger rengjøring og flekkfjerning utover dette. Disse såpene er utviklet for å ivareta overflatebehandlingen og bidrar til at treet beholder sine gode egenskaper, også over tid.


Vi anbefaler å olje flisene en gang i blant, og kan levere tilpassede produkter og veiledning for dette. Spør oss om råd.

Vilkår og levering

Betalingsbetingelser:


Faktura utstedes ved bestilling og forfaller etter 14 dager.


Ledetid og levering:


Leveringstid er normalt 2-3 uker. Frakttid ekskludert.


Support og garanti:


Kunden påtar seg ansvaret for varene ved levering. Ta kontakt dersom du oppdager feil eller skader på varene. Enhver klage må sendes oss innen 14 dager.


Våre produkter er laget av tre, et naturmateriale som kjennetegnes av sin naturlige struktur og uregelmessige nyanser. Kunden må derfor forvente en viss toleranse i kvaliteten som er vanlig for finert tre i produkter beregnet for vertikale flater. Dette dekker også en viss toleranse i materialene som helhet hvor laminering av lagdelt tre kan resultere i vridninger og mindre formendringer. Fargeforskjeller er også å forvente. Våre produkter er produsert i materialer av god kvalitet og behandlet med omhu i produksjonen. Alle varer kontrolleres før de sendes til kunden. Skulle du oppleve problemer, vennligst kontakt oss, så skal vi prøve å hjelpe.


Reklamasjoner og garanti er begrenset til det faktiske produktet kjøpt av Trewerk® og krever at produktet installeres riktig og vedlikeholdes regelmessig i henhold til våre anbefalinger.


Lagerførte varer i uåpnede esker kan returneres dersom du angrer på kjøpet. Kontakt oss alltid før du returnerer. Retur må skje innen 14 dager etter levering, og innholdet må være komplett og i originalemballasjen. Dersom leveransen inneholder tilleggsprodukter som produkter for montering eller vedlikehold, skal disse være fullt inkludert i returen. Verdien av varene krediteres kunden. Kunden må dekke frakt- og returkostnadene for varene. Spesialbestillinger og tilpassede leveranser omfattes ikke av angreretten.


Bilder og opphavsrett:


Våre design og vår merkevare er beskyttet av registrering (Oslo patentstyre). Alle bildene er tatt av Trewerk® eller av krediterte fotografer. Våre bilder kan deles med kredittering, men ikke brukes til kommersielle eller markedsføringsformål uten forhåndsavtale.


© 2023 TREWERK® Brand Studio. Alle rettigheter forbeholdt. Det tas forbehold om feil og endringer inkludert priser.